Fem måneders opp- og nedturer

Fem måneder har gått siden forrige innlegg. I løpet av denne tiden har jeg blitt syk. Jeg er mer ustabil, og det vanskeliggjør både lærerjobben og kunstnerisk virksomhet. Derfor også lite aktivitet her.

Nå i inngangen til påsketider fikk jeg mail om at jeg ble tatt opp som medlem i NBK (forening for Norske billedkunstnere). Det er viktig for meg, for da behøver jeg ikke kun å ha min egen kunstneridentitet som base for arbeidet, men også et aksepterende blikk utenfra.

Da kan jeg endelig si at jeg ER både kunstner og lærer, og jeg tenker jeg kommer sterkere tilbake når helsa spiller mer på lag, eller med små drypp fra de gode dagene som finnes innimellom.

Magne

4 Comments

 1. Det er så velfortjent ,min kjæreste❤️!Gratulerer?

 2. Hei Magne !
  Dette var fint å høre ! Tone fortalte det i går da hun var nede hos oss.
  Da håper vi bare at du må få god helse og krefter tilbake !!

  Velsignet påske !!

 3. Tove Dovland Løyning

  Gratulerer så mye med en velfortjent anerkjennelse i NBK etter mye jobb og imponerende resultater.
  Lei meg for at du i denne perioden har fått begrensninger i arbeidet ditt, og håper at du med god hjelp fra medisinen kan jobbe videre uten forstyrrelser.

Comments are closed