Forty Friday Afternoons

Dette er den første i en rekke tidligere upubliserte videoer fra prosjektet som i sommer (2020) stilles ut i Galleriet ved havet. Noen av klippene vil være sakte-TV, og noen vil være korte snutter.

Den fjerde fredagen av førti, den 22. september 2017, snakker jeg om filosofien bak prosjektet slik jeg så den på dette tidlige tidspunktet. Du får se litt av fotturen, som egentlig tar tre kvarter, og avslutningsvis ser du en timelapse av maleriutviklingen. Du kan videre lytte til musikken som har inspirert meg.

Musikken som jeg snakker om i videoen, kan du lytte til her:

Umberto Eco’s artikkel finnes her: https://www.bokklubben.no/samfunn-og-samfunnsvitenskap/den-nye-middelalderen-umberto-eco/produkt.do?produktId=118017

Magne

2 Comments

  1. Gøy å følge deg!! Du er så flink synes jeg både til sette ord på tanker og få malt dine naturopplevelser! Mvh kent

Comments are closed