Happy – Glad

I’m really, really happy for wordpress and the possibilities this app can deliver. And it’s for free! Anyway – It’s possible for me as a WP-user to advertise and earn some money at this platform, but I must say it wasn’t any good idea for me. I just got hoocked at constantly being checking the number of visitors at the site, and the joy vanished.

So I went the opposite way; I laid down the advertising idea, deleted it and put up some free wallpapers instead – just like the heart of open-source projects, such as WP. And now I’m happy again! Please be welcom to use and distribute the images as much as you wish!

Today, me and my wife were walking in the woods of Gill near Kristiansand, Norway. I checked out my feeding-automat for small birds, and it seemed okay. Perhaps it will give me som photo-shoot-opportunities in near future – some photos to share with you!

Regards Magne

Jeg er virkelig glad for wordpress og mulighetene som ligger i denne programvaren. Og det er til alt overmål gratis! Likevel – Det er mulig for meg å tjene penger på dette ved å ha annonser på siden, men for meg har dette ikke vært noen god ide. Jeg har bare blitt hektet hele tiden på å sjekke statusen til annonsen, og gleden ved det hele forsvant.

Så jeg snudde helt rundt; Jeg la bort annonsene og la ut noen gratis skrivebordsbakgrunner istedenfor – akkurta slik open-source prosjekter fungerer, slik som WP. Og nå er jeg glad igjen! Vær så god å bruk bildene så mye du ønsker og distribuer dem som du vil, men fortell videre at det er fra min side de kommer!

I dag gikk jeg og kona mi en tur i skogen innefor Gill ved Kristiansand. Der sjekket jeg foringsautomaten min for små fugler, og den virket ok. Kanskje den i nær framtid vil gi meg noen fotomuligheter – noen fotos å dele med deg!

Vennlig hilsen Magne

Comments are closed.