Marskurset

I går hadde vi en god firetimers teoretisk og praktisk inneøkt. Tolv entusiastiske kursdeltakere! Jeg synes vi kom langt!

Idag var vi ute for å praktisere den nyvunne innsikten. Dette ble på ingen måte noen komfortabel og varm vårtur, men fotomessig var det helt maks. Snø og ruskevær gir mange fotomuligheter, så får blåveisfotografering komme siden. Våren smaker da ekstra godt etter en real vinter.

På grunn av at det var meldt store snømengder, valgte vi et mer bynært område for fototur, nemlig Bertesbukt i Kristiansand. Her satte jeg opp et seil mellom noen trær slik at vi kunne ha en base i tilfelle snøværet gikk over til regn.

I morgen skal vi gå gjennom bildene for å vurdere dem mht iso, blender, lukker og komposisjon. Vi har også valgt å sette av litt tid til bilderedigering. Gleder meg!

Kamera kan enkelt beskyttes mot fuktighet med en brødpose

Magne

Comments are closed.