Tenke litt…

Jeg er impulsiv og får av og til noen lyse ideer. Idag sendte jeg kursinvitasjon via kommunens kanaler, hvilket ikke var helt heldig – kan du si. Har prøvd å rydde opp etter meg…

Å holde kurs er artig og inspirerende. Jeg tror det gjør meg til en bedre lærer generelt. Kunstnerisk er det også givende. Så mange kreative sjeler samlet om samme tema gir alltid ny forståelse og innsikt, også for meg som kursholder.

I kveld har jeg undervist en økt PhotoShop med studenter ved UIA Grimstad. Helt topp å være i dialog om form, farge, linjer, balanse og fortelling med voksne, dedikerte bildeskapere. Det er noe eget når komposisjonen sitter. Det er som mattestykker som går opp.

Men når du dummer deg ut, kan det være både godt og lurt å trekke seg litt tilbake. Det er nok ikke lenge til jeg sitter ved lavvoen igjen – med kaffe på primusen. Der kan jeg tenke riktig nøye gjennom tingene…

Synes det passer med noen bålbilder til dette.

 

Comments are closed.