Opplevelseskveld – Kreativ kveld

Kunstnerisk utfoldelse tilrettelagt slik at ingen forkunnskaper er nødvendig. I lyse og trivelige lokaler i Bygg 143 på toppen av Odderøya kan du ta med deg dine ansatte eller venner til en annerledes, meningsfull og sosial aktivitet. Aktivitetene kan legges opp slik at innholdet passer nettopp til din bedrift, vennegjeng, feiring, selskap el.

Her kan du se forklaring og videoinstruksjon av selve maleprosessen.

Ved langbordene har vi plass til rundt 25 deltakere. Her kan vi om ønskelig kombinere det kunstneriske med mat bestilt fra en av byens mange take-away restauranter, eller dere kan ordne mat selv. Dersom været er godt, fyrer vi gjerne opp griller på uteområdet og nyter en fantastisk utsikt over byen

Facebookgalleri fra et arrangement med 30 deltakere.

Facebookgalleri fra et arrangement med 30 deltakere.(Klikk på bildet)

Delakerne får med seg hjem sitt egetproduserte kunstverk montert i passepartout slik at det passer inn i rimelige standardrammer. I tillegg til dette lager jeg en plakat bestående av alle deltakernes unike verk. Plakaten vil både ha en innholdsmessig- og en estetisk sammenheng. Den trykkes i ønsket antall med fargeekte pigmentert blekk på syrefritt kunstpapir i inntil A2-størrelse.

Opplegget tilpasses etter ønske både mht innhold på kunstverkene og regi for kvelden. På fredags- og lørdagskvelder kan dere holde på til uti de små timer! 🙂

FILOSOFI

Hver og en av oss er fullstendige individer med våre egne særtrekk og egenskaper. Likevel er vi helt avhengige av hverandre for å oppleve helhet og mening.

«I exist because you exists»
Anastasia M. Bukashe

Introduksjonspris 450,- pr person inkluderer ferdigmontert egenprodusert kunstverk i passepartout (15x15cm),  en A2-plakat (flere kan bestilles), ledelse fra start til slutt av den kreative prosessen, stor frihet til å legge inn eget innhold og regi på kvelden. Mat og drikke står dere for selv.


Trykk på bildet for fullstendig brosjyre

Ta kontakt for avtaler:

Magne Myhren

Trolldalstien 15

4632 Kristiansand

Tlf: 95 91 17 37

post@magnemyhren.no

Legg igjen en kommentar