Forberedelser – Preparations

Nå er mange kilo med telt og annet utstyr fraktet inn i skogen der jeg fra neste torsdag skal ha leirplass i noen dager. Et fantastisk område der bare spesielt ihuga turgåere forviller seg inn. Mange dager med regn og dyvåt skog er en stor velsignelse ettersom det gir muligheter for et lite pølsebål selv om sesongen for dette er over.

Markus

Et stort seil vil sørge for ly selv om regnet skulle fortsette å øse ned. Dermed kan jeg fylle dager med å tegne og male som alternativ til lyskrevende fotografering. Ofte er det slik at tilsynelatende negative hendelser (les: mye regn) kan bringe fram kreative ideer og skape nye muligheter. Gleder meg allerede stort!

Torsdag 26….

Yesterday me and my son, Markus, went into the deep forest where I will spend some days by myself from next thursday on.

I tested my home-made shelter that should keep me dry under any weather-circumstanses. This will make it possible for me to sit  drawing and painting no matter how the water comes pouring down.

Magne

Comments are closed.