Sjikt – femtende dagstur

Sjikt-maleri nr 21

En fantastisk sommerdag. Men selv om det ikke blåste mye, var det nok til å bli forvirret av bølgene som kom og gikk.

Jeg startet først slik jeg trodde vannet så ut, men ble mer og mer usikker. Det var noe som ikke stemte, og jeg var allerede kommet ganske langt i malerarbeidet.

Jeg malte bølger som ikke var der.

Jeg syntes bølgene ble ganske bra på dette stadiet, men fotoet her viser tydelig at retningen var helt feil (jeg bruker ikke foto ute for å korrigere). Jeg hadde altså grunn til å stoppe opp litt. Det er fort gjort å male det man tror man ser istedenfor det man faktisk ser.

Når jeg så skulle rette opp igjen, måtte jeg male temmelig tykt. Det har sine kvaliteter det også. Se detaljbilder for relieffvirkning.

Magne

Comments are closed.