Gullrush i sørlandsskogen – Gold-rush in the woods

Ja, det stemmer. Jeg har funnet gull i skogen i nærnaturen vår. Jeg hadde egentlig tenkt å pakke sammen sekken og fotoapparatene da jeg oppdaget det hele.

Dette gullet er ferdig designet, det trenges ingen gullsmed. Jeg har faktisk aldri sett smykker så vakkert utformet som disse. I tillegg kan de fly. De setter seg ned på en plante, og der drikker de drikken som de greske guder drakk, og det med største selvfølgelighet.

Jeg fikk et kraftig gullrush!

Yes, it’s true! I have found gold in the woods just outside my hometown! I was about to pack my sack and cameras when it happend to me.

This gold don’t need no extra design, it’s already beutifuly shaped. I never saw no more beautiful sight! In addition to that, you won’t believe me, they can fly! They land on the very top of a plant starting to drink the drink of the ancient greek Gods – with the greatest naturalness.

No wonder I got this rush of gold!

(In norwegian it’s named after gold, not copper)

Magne

Comments are closed.