Forberedelser – Preparations

Aktivitetene denne våren handler mye om å forberede turen jeg skal ha på Fokstumyra i månedsskiftet mai-juni. Utstyr av ymse slag prøves ut. Varierende iso, ulike lukkertider, håndholdt kamera eller stativ, lokkelyd osv. I natt har jeg sovet under åpen himmel i ny og god sovepose for formålet, og jeg har hatt en fantastisk morgen i skogen med fotografering av både vårfugler og vårblomster. Kom deg ut i naturen du også og vær med på naturens nyttårsfeiring!

My activities this spring is mostly part of my preparations for my trip to Fokstumyra, Dovre, in week 22. There’s a lot of equipment to test; iso, shutterspeed, aperture, tripod, sleepingbag etc. Last night I slept in the woods watching the stars above me and listening to the owls nearby. This is also my way of  celebrating natures «new-year»!
Magne

2 Comments

  1. Nydelige vårbilder. Fuglene og blomsten ble flotte.

  2. Sigtor Kjetså

    Nydelige bilder, Magne. Og det høres fint ut med en natt i skogen. Jeg har lyst til å bli med snart…. og tar med videokamera !!

Comments are closed