Fokstumyra

Fokstumyra, Dovre, Norway

Enda er det tidlig vår her. Men det begynner å grønnes. Her er en liten start med utsikt innover myra. Området er over en mil langt, og det er lagt opp en sti man kan vandre i på snaue 7 km. Første døgn gikk jeg tre ganger 🙂

Flere bilder kommer etterhvert. En karakterfugl i fjellet er heipiplerka (Anthus pratensis). Som en forsmak på fuglebildene, får dere her se denne. Det er ikke slik at grå fugler er kjedelige. Mange er som denne; helt perfekte!

It’s still early spring at Fokstumyra. But the green colours are

getting stronger every day. Here is a view of the swamp. There is a trial about seven km long for birders or other visitors.There will be a lot of birdimages to come. Let’s start with this one; The meadow pipit (Anthus pratensis).

(Anthus pratensis)

Magne

Comments are closed.