Blåmeis – Bluetit

Det er en artig opplevelse å oppdage at blåmeisen og faktisk også kjøttmeisen blir tiltrukket av digital blåmeis-lyd nå på høsten. Men det handler vel om at meisene i denne tiden holder sammen der det er mat å finne og kommuniserer dette med hverandre.

It is interesting to learn that the bluetits, and great-tits too, are getting attracted to digital bluetit-sound even at atumn. Perhaps its logical, though, as long as they communicate with each other in their search for food these days.

Magne

6 Comments

  1. Hi,hi tror de kommer uansett. Der det er mat er de alle sammen.
    Nydelige bilder du har fått av blåmeisen.

  2. Flotte bilder, liker farge og komposisjon i det siste best

    • Takk for kommentar. Litt artig at du tar tak i nettopp dette, for det er komposisjon, farger, linjer osv som er hovedfokuset for meg.
      🙂

  3. Preciosas tus imágenes!

Comments are closed