Erkleivområdet – Erkleiv area

Spor av bever utenfor beverhyttaI dag hadde jeg og Arve på ny en tur innover i området vi vil arbeide med – på ski denne gang. Ikke helt uvanlig med snøfall i mars. Vi har installert litt kamuflasjeduker, stormkjøkken og en forsvarets sovepose i ei eldgammel bu, for at det skal bli mindre bæring på fototurer. Bua var fantastisk med innskjærte initialer, navn og årstall fra så langt tilbake som 1890!!! HjortesporEt ypperlig utgangspunkt for turer seinere på våren. Legger ved noen bilder fra første tur.

Today I and Arve made a trip into the area we want to work with.  This time we had to go skiing due to some snowfall the last days. We installed some camouflage fabrics, outdoor cooking and a military sleeping bag in an old rustic cottage. The cottage was fantastic with carved initials, names and dates from as far back as 1890! This will be an excellent starting point for tours later this spring.

Magne

 

Comments are closed.