Vennskap – Friendship

Dersom man oppholder seg mest på tilbudssiden, kan det også hende det faller noe tilbake i ens egne hender. Ikke sånn sett at man gir bort noe og deretter åpner handleposen sin i forbventning om at man allerede har gjort en byttehandel. Det er handel, og sånn fungerer ikke utvikling av vennskap. Vennskap utvikles ved at man starter med å gi uten å vente noe igjen. Vennskap er ikke-komersielt.

Noen ganger får du nye bekjentskaper som kan utvide din horisont. Er du heldig er du også istand til å gi din nye venn noe nytt, noe som gjør at vennskapet oppleves som en vinn-vinn-situasjon.

Noen ganger er du så heldig at du treffer både på interesseplanet og det menneskelige planet med samme person. Det er både lett å være sammen, samtidig som dere har gjensidig nytte av kunnskapene og innsikten til den andre.

Heldig er jeg som dette året har fått en ny kamerat som passer inn i denne beskrivelsen. Under her ser du et av mine konkrete bidrag for smøringen av kameratskapet.

Det er en illustrasjon av hvordan det er inne i ei beverhytte om vinteren, og dette trengte Arve (Henriksen) i filmen han for tiden produserer. For å forstå hva dette egentlig handler om, har han også invitert meg inn til sine natur(-lige) venner.

beverhytte from Magne Myhren on Vimeo.

Gled dere med meg til å se hele filmen på Biofoto og visning på andre lag og foreninger utover høsten og vinteren!

A text about a naturally develped friendship, which makes it possible for both sides to become  richer persons  as the relationship evolves. The gain is mutual.

I made this illustration for my friend, Arve, and he has invited me into his world in the woods.

Magne

One Comment

  1. Dette gleder jeg meg til å se 4. desember, under møtet i BioFoto Sørlandet! Ser ut som et fantastisk arbeide du har gjort, Magne, ved hjelp av Arves superbe film og kunnskap om hvordan det ser ut under vann og inne i beverhytta i «Beverdalen»! 🙂

Comments are closed