Sjikt – Andre og tredje dagstur

[unitegallery Sjikt_2d_3d]

Det går sannelig opp og ned. I går, torsdag, var jeg ute og malte og hadde en fin dag. Det meste gikk på skinner. Henimot tretiden kom Arve Henriksen med utstyr til dronefilming. Meget spennende! En flott avslutning med bål, kaffe og pølse ble det også tid til.

Enda finere skulle været vise seg å bli i dag, fredag, og alt skulle ligge til rette for to nye malerier. Jeg startet opp, malte inn de store flatene og ganske mye detaljer på vannhinna, men kjente at jeg måtte se lyset litt an. Skyene på himmelen sprakk opp, og sola tok over. Det som hadde vært mørkt i motivet, ble nå lyst, og det lyse ble mørkt. Når jeg trodde jeg hadde kontroll på fenomenet jeg observerte, snudde det på denne måten helt rundt. Jeg fortsatte, blendet av sola, men måtte etter en stund innse at jeg var ute av stand til å få tak i motivet.

Jeg ble så frustrert at jeg tørket av alt i lyngen for å begynne på ny.

En liten padletur -Ville det hjelpe?

Jeg pakket sakene og gikk hjem tom for mot og energi.

Neste gang…

Comments are closed.