Sjikt – syvende dagstur

Maleri nr. 13 av 40

En ny tid…

Så er jeg i gang igjen. Ett år og drøye fire måneder siden forrige Sjikt-maleri. Faktisk er det med ganske stor spenning jeg starter opp igjen. Selvtilliten er ikke den beste.

Det har gått syv måneder siden operasjonen i hodet, og krefter og form har kommet stadig mer tilbake. Er tiden kommet nå!?

Først en relativt krevende dag på jobb, deretter tur med tung utstyrssekk i krevende terreng, samt den mentalt utfordrende situasjonen det er å male i vær og vind… Jeg har neimen ikke vært sikker på at det ville gå.

Som vanlig følte jeg det gikk trått, og ble veldig skuffa over resultatet mens jeg enda var ute i skogen. Og som vanlig fikk jeg et hyggeligere syn på det da jeg kom hjem! Jeg er i siget!

Klar for oppstart

På vei hjemover fikk jeg noen ekstra overraskelser. I dette området der jeg har malt og fotografert i siden 2012 har naturens entreprenører, beverne, gjort sitt inntog. Bekkeløpet ned fra Vettetjønn er fullstendig snudd på hodet.

Byggeplass
Imponerende kraft og målstyring

Med denne aktiviteten vil det også snart dukke opp nye vannspeil og derfor nye muligheter for Sjikt-malerier.

Magne

Comments are closed.