Sjikt – seksogtyvende dagstur

Sjiktmaleri nr 35 av 40

Yr meldte mye regn i dag, og regn ble det. Jeg hadde en forestilling i dag om at jeg skulle klare å male to, og jeg begynte sågar på enda et, men visket det ut igjen. Selvkritikken synes å bli sterkere for hver gang jeg får til noe nytt. Derfor var jeg heller ikke fornøyd med det som vises her, men folkene rundt meg overbeviste meg…

Først blandes en del av hovedfargene for undermalinga.
Hovedformene plasseres for å få balanse i bildet.
Steingrunnen under vannet formes. Bildet heller mot høyre, men jeg har planlagt å legge inn noen grønne blader som skal rette opp dette.
Sånn, ja. Nå er vekta etablert.
En stor utfordring å male inn himmelspeilingen som skogen lager glassmaleri av. Vått i vått.
Gresset legges på til slutt.

Magne

Comments are closed.