Forberedelser – Preparations

Påskeferien i år er i siste halvdel av april – en perfekt tid for å følge med på vårspillet til orrfuglene i høyfjellet i Setesdal. For at fuglene skal bli familiære med forandringer på myra, har jeg i vinterferien satt opp et skjul for fotografering av fuglene i påskeferien. Bare toppen av skjulet er synlig nå, men mer snø framover kan komme til å skjule det enda mer,  før vårsola smelter snøen bort igjen Stedet er perfekt, men været kan ødelegge for meg, ettersom vinden der oppe kan være hard og kanskje blåse vekk hele teltet. Jeg krysser bare fingrene og håper på det beste!

Vennlig hilsen Magne

The easter-holiday this year is in late April, which is perfect time to watch the lek of the black grouse in the mountains of Southern Norway. In order to let the birds become familiar with changes around their lekking-place I built a hide for photographing this week. Only the top of  «the tent»  is showing, and perhaps it will be snowed down even more until the warmer sun of the spring will melt some of the snow away. The spot should be perfect, but the strong wind might be one harsh enemy for the tent during this time of waiting. So I cross my fingers and hope for the best!

Regards Magne

Comments are closed.