Prosjektbeskrivelse – Project

Jeg har i lengre tid tenkt at jeg skulle formalisere arbeidet jeg holder på med i Vennesla/Birkenes. Kanskje det vil vise seg at det kan gi grunnlag for samarbeid med mennesker jeg enda ikke vet om. Mange kjenner ikke til den rike flora og fauna som finnes i bynære områder her på Sørlandet, og enda færre kjenner til at det er rike urskogsaktige områder her, tror jeg.

Vil du se min begynnende prosjektide, kan du klikke på “Aktuelt prosjekt” i menyen øverst på siden.

Magne

There are much more old-growth forest in the southern parts of Norway than most people may know anything about. My project is to disseminate natural treasures in relatively urban areas and I hope it will lead to use and protection.

Click on the menu “Present project” above to follow my work.

Bever – Beaver – Castor fiber (Photographed at Arve Henriksens well planned location)

Comments are closed.