Snart årets vårtur

I løpet av vinteren har jeg gjort et ganske grundig forberedelsesarbeid for at årets vårtur skal bli vellykket. Lavvo er reist, og lavvo er knust to ganger. Ny lavvo er reist og jeg gikk ut i fra at det var slutt med større snømengder for denne sesongen.

Jeg tok feil… Det er mulig det nå ligger tyve cm med tung våt nysnø over en flat lavvo igjen. Men denne gangen har jeg vært smartere!

På onsdag, før det store snøfallet, dro jeg inn i skogen, la ned teltstanga, dekket lavvoen med en presenning og la noen stokker over.

Det er nå meldt ganske mye regn og sannsynligvis vil tung snø derfor på ny falle fra det store treet ved siden av. Jeg håper det tømmes raskt, for tirsdag kveld drar jeg ut for å være ute sammenhengende fram til søndag.

Det er ikke fritt for at værmeldingen for kommende uke er temmelig oppløftende lesing. Det burde derfor bli gode muligheter for å finne den eksakte spillplassen vi vet er der ute… På onsdag skremte jeg opp tre røyer i området…

Magne

Værmelding fra yr...

Comments are closed.