Vår i skogen

Kulde og is må gi etter. Store mengder regn og varme fra solrike dager bryter tilslutt vinterens jerngrep. Vi vet det kommer hvert år. Likevel er det like stort hver gang det skjer. Det er noe symbolsk over det.

Det passer ikke å ligge ute og døgne med forkjølelse. Så det har blitt en strek i regninga. Istedenfor en lang sammenhengende tur fra tirsdag til søndag, må jeg dele opp og være ute når været er sånn tålig. Nå har regnet satt inn igjen, og det vil regne i godt over et døgn. Det får bli naturmaleri for meg i ventetiden.

I dag satte jeg opp skjulet der vi mener tiuren, som vi har fulgt, spiller. Der får det stå til fredag morgen med mye av utstyret klart. Det  får holde med sportegn fra plassen i denne omgang. Blir det blink til helga, blir det mer enn bare spor på bloggen 🙂

Ved lavvoen ble det tid til litt kaffe og til å leite etter aktivitetene som foregår i naturens boligmarked.

Magne

Comments are closed.