Opplevelseskveld

Brosjyre_teambuilding.pdf (Klikk for fullstendig hefte)

Etter mye arbeid og utprøving, er det tid for å lansere et nytt aktivitetstilbud. Tilbudet er ment å passe for bedrifter og privatpersoner som av ulike årsaker ønsker å knytte enda sterkere sosiale interne bånd. Første kveld en gang på høsten er allerede booket!

På en kveld på atelieret/kurslokalet hos meg kan vennegjengen, kollegene,30-40-50-årslaget, utdrikningslaget osv kombinere det å lage sitt eget kunstverk som samtidig blir del av et fellesverk for gruppa. Ingen kunstneriske ferdigheter behøves! Tilbudet kan endres og tilrettelegges slik at det i størst mulig grad kan bygge opp under det gruppa ønsker å ha fokus på. Ideelt antall: 12-25 deltagere.

Se plakaten for detaljer!

🙂

Magne

One Comment

  1. Pingback: Opplevelseskveld | Blopp.no

Comments are closed