Fototur til Piemonte 27 april til 3 mai 2015

Etter mye planlegging er fototuren/fotokurset til neste vår klart for presentasjon! Det har vært spennende å arbeide fram en fullstendig kurs-/turpakke! For å få til dette, har jeg samarbeidet tett med folkene på Agrihotel Roero. To norske ektepar har sammen med sine familier startet sitt eget gårdshotell i det vakre Piemonte-distriktet. 

Innhold og opplegg blir veldig fleksibelt. Det vil bli lagt mye tilrette for hjelp for den som er helt nybegynner. De som imidlertid er mer drevne, kan shoppe av kurstilbudet, ta med seg det som er interessant, og la det andre ligge. For dem blir det mer tid til fotografering på egenhånd, et glass vin eller en kopp sterk italiensk kaffe….

Påmeldingsfrist 31. oktober 2014.

Følg denne lenka for å få mer detaljer om innhold, opplegg og om stedet generelt:

magnemyhren.no/piemontekurs.htm

Her er direktelenke til hotellet:

www.agrihotelroero.it/

Magne

One Comment

  1. Pingback: Fototur til Piemonte 27 april til 3 mai 2015 | Blopp.no

Comments are closed