Fredag 12

Dag tolv, 19 desember (tirsdag) – 2017. Oppstart 13:50

1 time, 20 min

30cm x 30cm

Olje

Denne gangen måtte jeg la tirsdag være min fredag. Det er ikke alltid kabalen går opp. Etter en tid med en del kuldegrader, har det igjen blitt skikkelig tøvær. Regn og glasert holke. Ruta i dag var utfordrende å sykle selv om jeg kunne starte hjemmefra og i bedre tid enn til vanlig. Piggdekket på bakhjulet var ikke det beste, så det ble et par ustø kilometer på blank, men ujevn is i lysløypa. Nye pigger til skoene var påkrevd opp de siste kneikene til fots. 35 minutter sykling og ca 25 minutter å gå.

Jeg hadde satset på at det ikke skulle regne, for det hadde både yr og storm lovet. Men regnet kom, det! Lys og vær skiftet, og blå himmelflekker i speilbildet i isen ble etterhvert malt over for å matche det siste helhetlige skuet.

Hele prosessen er videofilmet. Først litt om blanding av sort, deretter hurtigfilm.

Magne

Comments are closed.