Sjikt – Bekkefar 15-19

Fjellbekken

Etter lengre tids planlegging, dro jeg til fjells for å male. Planen var at fjellturen skulle vare fra søndag 30 juni til søndagen etter. Slik gikk det ikke helt!

34 kilo i sekken og ca tre timers fjelltur for å nå inn dit jeg hadde planlagt. Likevel ble det kraft nok til å male et maleri etter at leirplass med telt var etablert. Dette maleriet, det første i serien her, ble litt spesielt fordi det var så mye knott der at de faktisk ble en del av selve maleriet.

Mandagen og tirsdagen fulgte med rimelig bra vær, og jeg malte to bilder på begge dagene. På tirsdagen var jeg en kort tur opp mot en fjelltopp der det var mobildekning, og dystre meldinger på yr gjorde at jeg bestemte meg for å dra allerede på onsdagen. Jeg sto opp tidlig og startet en maleøkt, men stressnivået var så høyt at det kom feil ut. Jeg visket det ut, og jeg avbrøt min lille ekspedisjon. Jeg hadde ikke godt nok utstyr til å holde meg tørr dersom meldingen med tre dagers sammenhengende regnvær slo til.

De siste dagene av reisa tilbringes på hytta. Her maler jeg en større versjon av det siste maleriet og har det helt strålende.

Til ettertanke:

Jeg har i den siste perioden over flere måneder vært veldig kritisk til det jeg har fått til å produsere, og jeg har visket ut mange malerier på stedet. Litt nytt maleutstyr, og nye innsikter rikere, kjenner jeg nå at jeg har kommet et steg videre. Mye motgang betyr ofte framgang!

Magne

Comments are closed.